Deli kıtlığı mı bir benzeri de Amerika´da.

Donald John Trump.

Gerçi adam başından beri çizgisini bozmadı ama herif psikopatlığın sınırını zorluyor. Yakında seçimi kazanırsa en büyük muhatabımız olacağı için şimdiden tanıyın istedim.

Adam müthiş! Bu Pensilvanya´da bir şeyler var çünkü DJT orada okumuş, inşaatçı babasının yanında hayatı öğrenmiş ki hem de nasıl, çünkü sonrasında dünyanın en zengin 400 kişisinden biri oluyor.

Trump, inşaat sektöründe Amerika´da önemli bir yerde çünkü kendisine gökdelen imparatoru deniyor hatta o isimde bir de kitabı var. Sadece Gökdelen imparatoru (trup 101) değil onun yanında, Genç milyarder, iş bitirme sanatı, zengin olmanızı istiyoruz gibi kitapları, Çırak, 54 ve hororween gibi filmleri, akademik araştırmaları var.

Hatta Pensilvanya´daki (Bu Pensilvanya´da bir şeyler var ama onu henüz bulamadım) araştırmaları nedeniyle Oskar´a aday bile gösterilmiş. Şimdi sorun aday gösterilmesinde değil de araştırdığı konular nedeniyle aday gösterilmesi. Ne mi?

Trump “Orta doğuda sert barış ideolojisi, radikal İslam, İŞİD, Atom ülkesi İran, Komünist Çin´e karşı caydırıcı silah kullanımı..) gibi araştırmaları ve makaleleri nedeniyle.

Hatta adam o denli kafayı takmış ki İslam´a ve İslam ülkelerine, politikalarının çoğu İslam ülkeleri ve göçmeler üzerine. Göçmenleri durdurmak için ABD- Meksika sınırına duvar örecek kadar ileri götürüyor işi. Yeni bir Utanç duvarı örecek yani.

Son bombası eğer seçilirse Kudüs´ün tamamını İsrail´in başkenti olarak tanıyacağım diyor. Tanır da. Şayet seçilirse.

Seçilme şansı düşük. Cumhuriyetçilerin adayı Hılary ablam kazanmaya daha yakın gibi görünüyor ama beli de olmaz tabii.

 

FAKAT KAZANIRSA BU İŞTEN KENDİMİ DE SORUMLU TUTACAĞIM.

Niye mi?

Bu adam kampanyaya başladığı günden bu yana haftada 2.000.000 dolar harcıyormuş. Nereden geliyor bu para? tabii ki şirketlerinden.

İşte ben bir süre önce bu adamın Şikago´daki TRUMP TOWER 101 adı verilen binasına 15 dolar vererek çıkmış, çok möhümmüş gibi bir de boşluğa uzanan cam odalarında resim çektirmiş birisiyim. Yani bilmeden adamın değirmenine su taşımışım haram zıkkım olsun.

Mizahi yönü bir yana eğer bu adam seçilirse 3. Dünya savaşı kaçınılmaz arkadaş.