Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de yaşayan Reyyan Soylu ve Ela Korkmaz, apartmanlarının önünde takı satarak biriktirdikleri parayı Gazze için bağışladı.

Dünya

İsrail ordusu Gazze Şeridi’nin güneyinde yerinden edilmiş sivillerin sığındığı çadırlara düzenlediği saldırıda 25 Filistinli hayatını kaybetti.

Dünyanın gözü önünde çocuk, yaşlı, kadın, erkek ayırmadan soykırım yapan İsrail’e tepki amacıyla IHH Nevşehir tarafından şehrin farklı yerlerinde protestolar...

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan bugün Türkiye Büyük Meclisi’nde Gazze katliamına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Çalışkan:” Katliamlara karşı susmak...

İsrail’in katliamları Nevşehir’de yürüyüş ve konserle protesto edilecek.

Nevşehir'de, İsrail'in Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin bulunduğu kampa düzenlediği saldırı protesto edildi.

Nevşehirli yetim çocuklar ve anneleri, Gazze’deki kardeşlerine destek vermek ve katil İsrail’in zulmünü anlatmak için Kapadokya’da turistlere broşür dağıttı.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran Gazze halkı için Türk Kızılay Nevşehir Şubesine kurban bağışında bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, İsrail tarafından Gazze’de katledilen anneleri Anneler Günü nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak anıp, katliama...

Yaşam

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle İsrail tarafından Gazze’de katledilen anneleri anarak, katliama dikkat çekecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar, İHH tarafından Nevşehir'de düzenlenen protesto gösterileri ve basın açıklaması ile kınandı.