4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 3-11 Ağustos Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de bu akşam ünlü komedyen Gökhan Ünver sevenleriyle buluşacak.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı olan Nevşehir, festivalin yedinci günü kültür ve sanatı birleştiren etkinliklere sahne oldu.

4 hafta önce Kapadokya

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kültür Yolu Festivalinde bu akşam şarkıcı Can Bonomo sevenleriyle bir araya gelecek.

4 hafta önce Ulusal Haberler

Bursa AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, kendisini eleştiren gazeteciyi iftira attığı gerekçesiyle dava açtı. Bunun üzerine mevcutlu evinden alınan gazeteci apar topar mahkemeye çıkarılarak ev hapsi cezası verdirdi.

4 hafta önce Kapadokya

Nevşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yasin Temel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 3-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında planlanan Dijital Çölde Yaşam konulu söyleşi yaptı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Aksaray-Nevşehir kara yolunda asfalt çalışmasında greyderin altında kalan işçi Faruk Özer, hayatını kaybetti.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kültür Yolu Festivalinde sahne alan ünlü keman virtözü Canan Anderson sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Kadın Kurulu Komitesi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, Ürgüp’te yapımı devam eden Sucuzade Camii inşaatında incelemelerde bulundu.

4 hafta önce Kozaklı

Kastamonu'da bir saldırganın ateş açarak şehit ettiği polis memuru Ahmet Şahan için memleketi Kozaklı’da mevlit okutuldu.