Suç makineleri Hacıbektaş’ta yakalandı Suç makineleri Hacıbektaş’ta yakalandı

Festival etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 18.00’da NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa sahnesinde izleyicileri ile buluşacak.

GÖKHAN ÜNVER KİMDİR?

Ünlü komedyen, günlük hayatta çoğumuzun yaşadığı, sıradan olaylardan besleniyor. Gökhan Ünver İlk olarak arabada, evde, iş yerinde, sokakta çektiği videolarla gündeme geldi. Samimi ve özgün bir üslupla yaptığı espriler, yakın çevresinden başlayıp giderek daha fazla kişinin paylaşmasıyla yayıldı. Sosyal medya hesabındaki takipçi sayısı artarak daha fazla kitleye ulaşmasına aracı oldu. Özellikle videolarında küfür kullanmadan güldürüyor olması, çok geniş kitlelere hitap etmesini sağladı.

Sahneye adım attıktan sonra reklamcılığı bırakan Gökhan Ünver; sosyal medya, kültür çatışmaları, evliliğin zor yanları, ebeveynlik gibi A’dan Z’ye bütün esprilerini açık yüreklilikle sahneye taşıyor.

Gökhan Ünver, sosyal medyada ürettiği birbirinden komik içeriklerle dikkatleri üzerine çekti. Paylaşım yaptığı videolarda günlük hayattan gözlemlerini ve toplumsal konuları mizah yoluyla ele alan Ünver, sık sık gündeme geliyor. Gökhan Ünver, samimi ve özgün üslubuyla kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinmeyi de başardı.

Gökhan Ünver’in değindiği konular arasında toplumsal konular ve tiplemeler de sık sık yer alıyor. Gökhan Ünver videolarında aynı zamanda ses tonunu ve mimiklerini de kullanıyor. Komedyenin ses tonuyla ve mimikleriyle yaptığı canlandırmalar izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Gökhan Ünver, 27 Şubat 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da doğup büyüyen ünlü komedyenin annesi Trabzonlu, babası ise Amasyalıdır. Evli ve 1 çocuk sahibidir.

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ