21:41 Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’e yeni bir hayvan kasabası kazandırmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

18:27 Nevşehir Haberleri

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Semih Aktekin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ye yeniden Rektör olarak atandı.

14:53 Nevşehir Haberleri

Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) bünyesinde yapılacak olan Hike and Fly Anatolia Yarışması yarın başlıyor.

14:28 Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı.

14:00 Nevşehir Haberleri

Avanos Kaymakamı Osman Bilici, mahalle muhtarları ile makamında görüşerek, görev süresince imkanlar dahilinde sorunları çözme ve talepleri karşılama gayreti içinde olacaklarını vurguladı.

13:18 Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Semih Aktekin, ‘Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2)’ye girecek adaylara başarılar diledi.

13:06 Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümüne özel 70 sportif ve kültürel etkinlik düzenleyecek.

12:41 Nevşehir Haberleri

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Ahmet Şimşek, yapımı tamamlanan Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar'ın “Kentsel Kimliğinin Turizme Kazandırılması” projesini yerinde inceledi.

12:24 Güncel

Avukat Songül Demir Avcı, “Yangın kişi tarafından çıkarılmışsa tazminat, doğal yollarla çıktıysa ilgili kurumdan zarar karşılığı talep edilebilir” dedi.

12:14 Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahallelerinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gece gündüz çalışan muhtarları Nevşehir’e hizmet yolunda yol arkadaşları olarak gördüklerini belirterek, “Birlikte daha güçlü, daha uyumlu ve daha yaşanabilir bir şehir için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.