23 saat önce Avanos

Avanos’ta yol kenarındaki hububat tarlasında çıkan yangın belediye ekipleri tarafından söndürüldü.

23 saat önce Derinkuyu

Derinkuyu Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı’nın eksiklerini gidererek, estetik hale getirme çalışmalarına devam ediyor.

23 saat önce Nevşehir Haberleri

Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUK) üyeleri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde ‘Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavına (DUS) istinaden uzmanlık eğitimi verebilmesi için eğitici, mekan ve donanım yeterliliği alanlarında detaylı değerlendirmede bulundu.

23 saat önce Avanos

Avanos Belediye Başkanlığı tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında 4.Uluslararası Dünya Halk Dansları Festivali bugün başlıyor.

23 saat önce Derinkuyu

Derinkuyu Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

1 gün önce Nevşehir Haberleri

Filistin'e Destek Platformu İl Koordinatörü Gençtürk, "ABD Parlamentosu, tıpkı Hitler Almanya'sının Reichstag'ı gibi, yüzyıllar boyunca hafızalardan silinmeyecek bir utanç fotoğrafı vermiştir" dedi.

1 gün önce Ekonomi

Ülke hayvancılığının geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması için 2024-2026 döneminde yapılacak hayvancılık desteklemeleri belli oldu.

1 gün önce Avanos

Avanos Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Avanos İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri ile ilçe genelindeki market, gıda üretimi ve yemek hizmeti yapan işyerlerinde denetleme yaptı.

1 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir hafta içinde aranması bulunan 20 kişi yakalandı. 13’ü ise tutuklandı.

1 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Avanos Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından halı ve kilim dokuma kursu açıldı. Kursa katılan kursiyerler yok olmaya yüz tutmuş halı ve kilim dokumacılığını gelecek nesillere aktarmak istiyor.