2 hafta önce Kapadokya

Türkiye'de düğün sezonunun başlamasıyla bu özel günlerini farklı heyecanlar katarak unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin yeni tercihlerinden biri "sıcak hava balonunda nikah" törenleri oldu.

2 hafta önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan vergi paketine göre, hizmet işletmelerinde yoklamalarla günlük hasılat tespit edilecek ve buna göre yıllık hasılatın kontrolü gerçekleştirilecek.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de manzara seyretmek için otomobilini park etmek isteyen sürücü, fren yerine gaza basınca aracıyla otelin bahçesine uçtu. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarının 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.

2 hafta önce Hacıbektaş

Hacıbektaş Belediyesi tarafından gazeteci, yazar İlhan Selçuk'un 14. ölüm yıl dönümünde anma etkinliği düzenlenecek.

2 hafta önce Güncel

Çanakkale, Bursa, Balıkesir, İzmir, Adana, Siirt, Elazığ, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Mardin’de meydana gelen orman yangınlarında soğutma çalışmaları büyük mücadele sonucu bitti.

2 hafta önce Güncel

Muş'ta otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen ında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Eski muhtar Mehmet Palamut vefat etti.

2 hafta önce Derinkuyu

Derinkuyu’da bulunan Şehitler Meydanı yenilenerek, meydanda şehitlerin isimleri yaşatılacak.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda yer alan Türkiye A Milli Futbol Takımı güçlü oyunu ile bilinen Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?