Nevşehir Haberleri

Satranç turnuvasında Altınyıldız İlköğretim Kurumundan 11 kupa

Abone Ol

Gençlik ve Spor merkezinde gerçekleştirilen Okullararası Nevşehir Satranç yarışmasına minikler kategorisinde, Altınyıldızlı öğrenciler 4 kategoride 2 birincilik, 1 ikincilik ve 2 dördüncülük kazanarak kupa ve madalya almaya hak kazandı.

MİNİKLER B GENEL

 A takımı Yasin Emir Uzer il 1’ncisi, Emirhan Yakar il 1’ncisi, Ömer Tuna Atmaca il 1’ncisi, Ilgaz Metin Şahin il 1’ncisi ve Murat Yekta Karagöz il 1’ncisi oldu.

B takımı Mehmet Ali Fırat İl 4’ncüsü, Göktürk Kerem Memişoğlu İl 4’ncüsü Ege Cömert İl 4’ncüsü ve Emin Kağan Bozkurt İl 4’ncüsü oldu.

MİNİKLER B KIZLAR

Ayşe Sare Yalçın il 1’ncisi, Elif Altunsoy il 1’ncisi, Hazal Neva Özyiğit il 1’ncisi, İzlem Karakaya il 1’ncisi ve Bade Dülger il 1’ncisi oldu.

MİNİKLER A GENEL A TAKIMI

Mustafa Erdem Kaya İl 4’ncüsü, Efe Deniz Kurt İl 4’ncüsü, Yılmaz Türker İl 4’ncüsü, Akif Emir Kentli İl 4’ncüsü ve Yiğithan Çete İl 4’ncüsü oldu.

MİNİKLER A KIZLAR

Masal Duru Açar il 2’ncisi, Ela Paslanmaz il 2’ncisi, Zeynep Beren Köksal il 2’ncisi, Bilge Değirmenci il 2’ncisi ve Yağmur Soylu il 2’ncisi oldu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okullararası Mahalli / Ulusal satranç turnuvalarına Minikler, Küçükler ve Yıldızlar Kategorilerinde 12 takımla yarışmaya katılan öğrenciler 7 ayrı kategoride 5 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük ve 3 dördüncülük kazanarak 11 kupa ile Nevşehir’de bir kez daha rekor kırdı.

Okul idarecileri, üstün başarılarından dolayı öğrencileri, velileri ve onları yetiştiren öğretmeni Nilgün Nuray’ı tebrik eder başarılarının devamını diledi.