Kur'an-ı Kerim ile İslam inanç esasları, ibadet, ahlak ve Hazreti Muhammed'in hayatı gibi derslerin işlendiği Yaz Kur'an Kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Beş vakit namazı düzenli kılan, dersine en güzel çalışan, verilen sureyi en güzel ezberleyen, havaların sıcak olması nedeniyle her gün duş alıp temiz elbise ile kursa gelen, Kursta arkadaşları ile kavga etmeden güzel geçinen ve devamsızlık yapmayan öğrencilere para ödülü verildi.

Bu şartlara uyan öğrencilerden Mustafa ve Bilal isimli öğrenciler haftanın birincisi olup 200’er lira aldı. 5 öğrenci 100’er lira, 7 öğrenci 50’şer lira, bir kısmına 30’şar lira ve dereceye giremeyen öğrencilere ise 10’ar lira verildi.

Gönüllü kadınlar ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için seferber oldu Gönüllü kadınlar ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için seferber oldu

Karasoku Camii imamı Seyfullah Eker, “Haftanın birincisi olan Mustafa ve Bilal öğrencilerimizi tebrik ederim. Sponsor olan cemaatimizden Allah gani gani razı olsun rabbim birini bin eylesin geçmişlerine rahmet eylesin. Rabbim çocuklarımızı bize dünyada ve ahirette yüz akı şeref tacı eylesin bahtlarını açık eylesin kazadan, beladan, hasetten, nazardan, fitneden korusun. Gayret bizden başarı Allah’tan” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 27 At 11.38.33-2

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ