Nevşehir Haberleri

Rektör Aktekin’den ÖSYM Başkanı Ersoy’a ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’u ziyaret etti.

Abone Ol

Rektör Aktekin ÖSYM Başkanı Ersoy’u makamında ziyaretlerinde ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak eğitim-öğretim faaliyetleri, üniversite-şehir ve üniversite-bölge iş birlikleri kapsamında gerçekleştirilen proje ve çalışmalara değindi.

Aktekin ayrıca yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖSYM Başkanı Ersoy, NEVÜ’nün bulunduğu şehrin, bölgenin ve ülkenin belirlediği hedefler doğrultusunda yürüttüğü proje ve çalışmaların kayda değer olduğunu söyledi.

Ersoy ÖSYM tarafından düzenlenen sınavların Nevşehir’de sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi noktasında vermiş oldukları desteklerinden dolayı da ayrıca ÖSYM Nevşehir İl Koordinatörlüğünü de yürüten Rektör Aktekin’e teşekkür etti.

ÖSYM Başkanı Ersoy ile kurumlar arası ortak çalışma ve projeler üzerine bir süre görüşen Rektör Aktekin, kendilerine NEVÜ Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü tarafından çıkarılan “Serçeşme’den Katreler – Temel Değerler Bağlamında Hacı Bektaş Veli ve Özlü Sözleri” adlı kitabını takdim etti.