Aile fertleri tarafından sıcak karşılanan Milletvekili Çalışkan, Hamit Doğan’dan eski günlerde yapılan hizmetleri dinledi.

Partinin bu günlere gelmesinde Hamit Doğan gibi isimleri çok önemli rolü olduğunu belirten Çalışkan bütün aile ferlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Çalışkan’ın ikinci programı Derinkuyu Til köyü oldu. Çalışkan Milli Görüş’ün kıymetli isimlerinden Mustafa Öz’ün cenaze törenine katıldı.

Öz’ün vefatından derin üzüntü duyduğunu ifade eden Milletvekili Çalışkan yakınlarına baş sağlığı diledi.

Çalışkan üçüncü program olarak Derinkuyu’daki 130 konutluk TOKİ şantiyesini ziyaret etti.

Milletvekili Çalışkan yetkililerden aldığı bilgiler doğrultusunda konutların en geç yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Son durak olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çalışkan İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tübitak, T3 Vakfı ortaklığı ile  94 Lise öğrencisi 200 Ortaokul öğrencisi olmak üzere toplam 294 öğrencinin katıldığı Deneyap atölyesini ziyaret etti.

Nevşehir’de bugün vefat edenler (30 Haziran 2024) Nevşehir’de bugün vefat edenler (30 Haziran 2024)

Öğrencilerle birebir konuşup onlara moral veren Çalışkan bütün öğrencileri gerçekleştirdikleri projeler dolayısıyla tebrik etti.

Milletvekili olarak her daim öğrencilerin yanında olduğunu belirten Milletvekili Çalışkan programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 06 30 At 18.49.28

Kaynak: HABER MERKEZİ