Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Arı, hafta sonu Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan tarihi Kayaşehir’de bulunan Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kapadokya bölgesinde bir ilk olacak olan ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin VR gözlüklerle dört mevsim balon uçuşunu deneyimleyerek Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini izleyebilecekleri Kayaşehir VR Merkezi’ni gezen Arı, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Arı, daha sonra Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Her iki projenin de kısa sürede hayata geçirileceğini müjdeleyen Başkan Arı, bu sayede bölgedeki turist hareketliliğinde ciddi bir artışın da yaşanacağını vurguladı.

Kayaşehir ile ilgili önümüzdeki aylarda sürpriz projelerinde hayata geçeceğini söyleyen Arı, böylelikle şehrin hem ekonomisine hem de beraberinde istihdamına önemli katkılar sağlayacaklarını anlattı.

Arı, “Nevşehir’imize hizmet etme yolunda söz değil proje üretiyoruz.” diye konuştu.

Başkan Arı’ya incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Hasan İler ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Nevşehir’de bugün vefat edenler (30 Haziran 2024) Nevşehir’de bugün vefat edenler (30 Haziran 2024)

Whatsapp Image 2024 06 30 At 22.16.36

Kaynak: BÜLTEN