Nevşehir Haberleri

NEVÜ’de geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Abone Ol

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in katılımıyla NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık ve Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Ergen, fakülte dekanları, enstitü ve yüksekokul müdürleri, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Bayramların islam alemi için birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlayan kültürel değerler arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Rektör Aktekin, personelin bayramını kutladı, sağlık ve huzur içinde nice bayramlar geçirilmesi temennisinde bulundu.

Rektör Aktekin, üniversite olarak eğitim ve araştırma faaliyetlerinde elde edilen başarıların, tüm akademik ve idari personelinin özverili çalışmalarının bir ürünü olduğunu ifade etti. Aktekin, yeni eğitim-öğretim yılında da hep birlikte nice başarılı çalışma ve projelere imza atacaklarını söyledi.