Nevşehir Haberleri

NESİAD’dan kadın girişimcilere destek

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Kadın Kurulu Komitesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, NESİAD Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı'nın başkanlığında ve Sıla Doğrul'un ev sahipliğinde yapıldı.

Abone Ol

Kadın Kurulu Komitesi üyeleri Ayşegül Özpamuk ve Gizem Kalfaoğlu’nun katılımıyla yapılan toplantıda, NESİAD Kadın Kurulu Komitesi üyeleri iş dünyasında kadınların daha fazla temsil edilmesi ve güçlenmesi için çeşitli projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Komite üyeleri, kadın girişimcilerin desteklenmesi ve iş dünyasında etkin rol almaları için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladılar.

NESİAD Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı, toplantının sonuçlarını değerlendirirken, "Kadınların iş dünyasındaki varlığını güçlendirmek ve seslerini daha fazla duyurmak için projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. NESİAD olarak, kadınların iş hayatında hak ettikleri yeri alması için gereken adımları atmaya devam edeceğiz" dedi.

NESİAD Kadın Kurulu Komitesi, ilerleyen dönemlerde de kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye ve projeler geliştirmeye devam edecek.