Eğitim

İl Müdürü Yazıcı, okul ziyaretlerine devam ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, il genelindeki okul ziyaretlerinde İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile Sulusaray İlkokulu ve Sulusaray İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Abone Ol

İl Müdürü Yazıcı, öğrencilere nitelikli ve donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını ifade etti.

Daha sonra okullarda incelemelerde bulunan İl Müdürü Yazıcı ve Şube Müdürü, okulların ihtiyaçları ve eksikleri konusunda bilgi aldı. İdareci ve öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelen Yazıcı, ''Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'' müfredat değişikliği başta olmak üzere öğrencilerin başarı durumları, okulların fiziki ihtiyaçları ve sosyo-kültürel etkinlikler gibi konularda istişarelerde bulundu.

İdareci ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunan Yazıcı, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları ve ilim eğitim seviyesinin daha da geliştirilmesi için eğitim camiasına büyük görev düştüğünü belirtti. 

Bu amacı gerçekleştirme noktasında uzun soluklu bir birikiminin ürünü olan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ''Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'' kapsamında hazırlanan yeni müfredat değişikliğinin büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi. İdareci ve öğretmenlere emek ve gayretleri için teşekkür etti.