2023-2024 Eğitim-Öğretim yılını tamamlayarak sınıf öğretmenlerinin ellerinden karnelerini alan öğrenciler, büyük bir heyacan ve mutluluk yaşadı. Karnelerini alan öğrenciler ardından İstiklâl Marşı törenine geçti.

Müdür Yazıcı’dan lise ziyareti Müdür Yazıcı’dan lise ziyareti

Törende günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç;

“Geleceğin Mimarı Sevgili Öğrencilerimiz, 2023-2024  Eğitim- Öğretim yılını tamamlayarak bu gün burada tatlı bir yorgunluğun heyecanını paylaşmak için toplandık. Eğitim bir yolculuktur. Bu yolculukta pek çok durağımız ve pek çok da yol arkadaşımız var. Biz bu yolculukta şuna inanıyoruz. Yaptığımız iş geleceğimizi şekillendirmektedir. Sizler bu gün karnelerinizi aldınız ve yaz tatiline giriyorsunuz  ancak tatil; dinlenmek, zindeliğimizi korumak ve önümüzdeki dönemlerde daha başarılı olmamıza zemin hazırlaması bakımından çok önemlidir. Bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerime ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerime, özveriyle çalışan idarecilerime, bizlere desteklerini eksik etmeyen okul yönetimimize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ