Nevşehir Haberleri

“Her şey için geç olmadan en kısa zamanda seçime gidilsin”

Sportif Direktör Çağrı Anıl Dinç sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak Nevşehir Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Dinç sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Dün Nevşehir yerel medyasına ait bir kanal tarafından dijital medyada yayınlanan programda konuşulan bazı konularla ilgili açıklama yapma gereğinde bulunuyorum. Başkanımız Mehmet Demirel ve yönetimimiz ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hocamız Hakan Şimşek ile beraber transfer çalışmalarına başlamış gecemizi, gündüzümüze katarak nereden geldiği önemli değil diyerek değil bugüne kadar yapmış oldukları başarıları, karakterleri ve şampiyonluklarla dolu kariyerlerini baz alarak Nevşehir Sporumuzu hedefe şampiyonluğa ulaştıracak doğru kadro ile Nevşehirspor taraftarlarımızı mutlu edecek transferlerin yüzde 95'ile anlaşmış bulunmaktaydık. Malesef bu belirsizlik nedeni ile bizden izin isteyen oyunculara izin vererek önlerini açmak ve yeni takımlarınla anlaşmalarını seyretmek zorunda kaldık. Hali hazırda bizleri bekleyen daha önce kariyerlerinde birçok şampiyonluk olan futbolcu kardeşlerime sabırla bize güvenerek bekledikleri için teşekkürlerimi sunarım.” İfadelerine yer verdi.

FUTBOLCU İSİMLERİNİ AÇIKLADI

Dinç bu süreçte görüşmüş oldukları ve anlaşmış oldukları futbolcu isimlerini de şu şekilde açıkladı, “Umut Dilek Forvet – karaköprü, Mardin B.Nilüfer Karşıyaka, Adana FK, Etimesgut, Adana FK, Karşıyaka, Çağrı Yağız Yasak sağ kenar - Elazığ Ali Sinan Gayla sol kenar -karaköprü Erdi Kasapoğlu orta saha İshak Kurt forvet, Akın akman - sol kenar –Batman Muhammed Raşit Şahingöz orta saha - karaköprü çok istediğimiz maalesef yakın zamanda gitmesine engel olamayacağımız başka bir oyuncumuzdur.”

“TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUKTUR”

Dinç açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Futbolcu kardeşlerime bizimle görüştükleri ve bekledikleri içim teşekkür eder yeni takımlarında başarılar dilerim. Liste uzar gider bazılarını yazmak istedim diğer oyuncular anlaşmak üzeredir anlaşmadan yazmak istemedim. Tek hedefimiz şampiyonluktur bu liste de en iyi göstergedir buna, geç kalıyoruz maalesef hedeften uzaklaşıyoruz. kararı Nevşehirspor taraftarlarına ve Nevşehir yerel medyasına bırakıyorum. Her şey için geç olmadan en kısa zamanda seçime gidilsin.”