Ürgüp Haberleri

Ürgüp haberleri ve güncel Ürgüp gelişmeleri, Ürgüp ile ilgili tüm video, Ürgüp fotoğrafları ve Ürgüp haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediye  Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Cumhuriyet Meydanı çarşısının alt katına yeraltı çarşısı kurmak için proje hazırladı. Proje için yapılması...

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Birimi Tarım Danışmanı Emre Yeşil, üreticileri buğdayda kök boğaz hastalığı ile ilgili bilgilendirdi.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezinde kalan özel insanlar için Ortahisar kasabasına...

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası aşırı yağışların etkisiyle bitkilerde oluşan karaleke ve külleme hastalığına karşı vatandaşları uyardı.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediyesi, YKS sınavına girecek olan öğrencilere özel, stresle mücadelede etmeleri için seminer düzenleyecek.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş Kur'an kursları çeşitli etkinliklerle yıl sonu kapanış programı yaptı.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediyesinin desteği ve Koru Derneği öncülüğünde ilçede yaşayan engelli çocuklar ve aileleri için merkez kurulacak.

Ürgüp İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 Yaş Kur'an kursları çeşitli etkinliklerle yılsonu kapanış programı yaptı.

Ürgüp

Ürgüp’te bulunan umumi tuvaletler, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla yenileniyor.

Tarım

Ürgüp'te Domuz İstilasına karşı çiftçiler destek talebinde bulundu.

İnterpol-Europol Daire Başkanlığınca yakalama kaydı bulunan 1 şahıs, Ürgüp’te yakalandı.

Ürgüp

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ürgüp için hayata geçirmek istediği vizyonunu açıkladı.