Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret

Öğrencilere yönelik düzenlenecek olan seminer ise 5 Haziran Çarşamba günü Turgut Özal Kültür Merkezi’nde saat 18.15’te gerçekleştirilecek.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, konu ise ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak YKS’ye girecek olan gençleri davet etti.

Bul yaptığı paylaşımda ise, “Bu iki hafta sonu önemli sınavlar var. Sınavlara girecek tüm çocuklarımıza başarılar. Sınavlar öncesi çocuklarımız gençlerimiz çok stres yükleniyorlar. Bu dönemde stresle mücadelede desteğimiz olsun diye belediyemiz 5 Haziran saat 19.00 da uzmanlar vasıtası ile bir seminer düzenliyor. Öncesinde saat 18.15 de de ben, sınava bu sene veya gelecek sene girecek öğrencilerimizle “başarı nedir” konulu bir sohbet yapmak istiyorum. Zamanı uygun olan bu sene veya seneye YKS’ye girecek gençlerimiz davetlidir. Turgut Özal Kültür Merkezi’nde saat 18.15 de görüşmek üzere.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ