Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve il genelindeki okul müdürlerinin katılımıyla ''Türkiye...

Nevşehir’in de aralarında bulunduğu 12 ilden giden inek sütleri, ıslah amaçlı çiğ süt analiz faaliyetleri kapsamında Tekirdağ’da analiz ediliyor.

Nevşehir’de bu yıl birincisi gerçekleştirilen Kapadokya Rallisi’nde çekilen fotoğraflar Tarık Kesekçi Parkı’nda sergileniyor.

Nevşehir ve İç Anadolu bölgesinde bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ve Azerbaycan Hava Yolları (AZAL) iş birliğiyle düzenlenen eğitimin ilk kursiyerleri sertifikalarını aldı.

Nevşehir'de park halindeki aracın önünde namaz kılan adam, araç hareket edince aracın altında kalarak yaralandı.

Kaymaklı kasabasında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonunun yapım işinde sona gelindi.

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, okul çevrelerindeki gıda işletmelerinde ve okul kantinlerinde gıda güvenliğini sağlamak amacıyla denetim gerçekleştirdi.

Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İl Gençlik Kolları Ürgüp’te “Gençlik Buluşmaları” toplantıları gerçekleştirecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü iş birliğiyle üniversiteye yeni başlayan öğrenciler...

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde belediye ekipleri daha temiz bir Nar için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ürgüp Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Birimi Tarım Danışmanı Emre Yeşil, Nevşehir’deki tarlalarda sık görülen demir dikeni hakkında bilgi...