Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir'de sayaç okumak için girdiği binanın birinci katında zemin çökünce alt katın asma tavanında asılı kalan görevli, iş yeri sahibinin...

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın adı Nevşehir’de Cevher Dudayev Mahallesi’nde bulunan parka verildi.

Nevşehir genelinde bugün 1 kişi hayatını kaybetti.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, son günlerde 2. Etap TOKİ projesiyle ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, “Bağlarda Modenizasyon Projesi” kapsamında Çat kasabasında üzüm üretim tesisini yerinde inceledi.

39 farklı ülkeden katıldığı “Hemhal Sanatsal Seramik Yarışması ve Sergisi” kapsamında Arş. Gör. Ferit Cihat Sertkaya 3. lük ödülü aldı.

Mevlid Kandili’ne ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadığını belirten, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız, tüm İslam aleminin...

Mevlid Kandili dolayısıyla Nevşehir’deki tüm cami ve mescitler Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gül suyu ile yıkandı.

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, beraberindeki heyet ile birlikte Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.

2024-2025 Öğretim Yılı eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında Nevşehir’de yurt hizmetleri, uyum programı çalışmaları ve görev dağılımına ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Kadın Konuk evine ziyarette bulundu.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Filiz Sayın, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları...