Avustralyalı turist Kapadokya'da sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı Avustralyalı turist Kapadokya'da sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir başkanlığında 2024-2025 Öğretim Yılı eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında yurt hizmetleri, uyum programı çalışmaları ve görev dağılımına ilişkin toplantı düzenlendi. Kapadokya Yurdu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Gençlik Merkezi Müdürleri, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Yurt Yönetim Memurları katıldı.

Toplantıda, yeni öğretim yılı için yurtlarda sunulacak hizmetlerin iyileştirilmesi, öğrencilere yönelik uyum programlarının geliştirilmesi ve görev dağılımının etkin şekilde yapılması konuları ele alındı. Ayrıca, öğrencilerin yurt hayatına adaptasyon sürecinde karşılaşabilecekleri zorluklara yönelik ihtiyaç analizleri yapılarak çözüm önerileri sunuldu. İl Müdürü Muhsin Özdemir, başarılı bir öğretim yılı geçirilmesi adına tüm katılımcılara teşekkür ederek, öğrencilerin rahat ve güvenli bir ortamda barınmalarının önemine vurgu yaptı.

İl Müdürü Muhsin Özdemir yaptığı açıklamada; “Sayın müdürlerimiz, kıymetli yurt yönetim memurlarımız ve değerli çalışma arkadaşlarım, Bugün burada, 2024-2025 Öğretim Yılı'nda gençlerimize sunacağımız yurt hizmetleri ve eğitim-öğretim faaliyetlerine dair önemli bir toplantı gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Hepinizin katılımıyla, bu süreçte nasıl daha iyi hizmetler sunabileceğimizi, öğrencilerimizin adaptasyonunu nasıl kolaylaştırabileceğimizi değerlendireceğiz.

Öncelikle, yeni öğretim yılında, öğrencilerimizin yurtlara sorunsuz bir şekilde yerleşmesini sağlamak, onlara güvenli, temiz ve huzurlu bir barınma ortamı sunmak bizim birinci önceliğimizdir. Yurtlarımız sadece barınma değil, aynı zamanda sosyal, kültürel, sanatsal, eğitsel ve sportif gelişim açısından da önemli merkezlerdir. Gençlerimizin burada geçirdiği zaman, kişisel ve akademik gelişimlerine büyük katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, yurtlarımızda her yönüyle kaliteli hizmet sunmak ve onların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek durumundayız.

Bugün yapacağımız değerlendirmelerde, uyum programlarına dair ihtiyaçları belirleyip, görev dağılımlarını en verimli şekilde yapmayı amaçlıyoruz. Yurt yönetim memurlarımızdan, müdürlerimize kadar hepinizin özverili çalışmalarıyla, öğrencilerimizin bu süreçte karşılaşabileceği zorlukları en aza indirgemek için gereken adımları atacağız. Birlikte, sorunları tespit edip çözümler üreteceğiz.

Bu noktada sizlerin tecrübeleri, önerileri ve tespitleri bizler için çok değerli. Hep birlikte, 2024-2025 yılı eğitim-öğretim faaliyetlerinde örnek olacak çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Tüm gayretleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Başarılı bir yıl geçirmemizi diliyorum.” dedi.

Img 4091 1 1Img 4039

Kaynak: BÜLTEN