Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri, hasat sezonunda biçerdöver kontrolü yaparak, çiftçileri bilgilendiriyor.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de, Deneyap Projesi kapsamında yazılı sınavı geçen öğrenciler için uygulama sınavı 30 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Nevşehir Haberleri

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Türkiye'nin ünlü turizm merkezi Uzungöl'e gelen turistler, sıcak hava balonuyla doğa ile iç içe eşsiz bir...

Nevşehir Haberleri

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

Güncel

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Gülşehir

Haber alınamayan Gülşehir Belediyesi personellerinden Raşit Kartalmış için, Gülşehir Belediyesi yardım çağrısında bulundu.

Nevşehir Haberleri

Yazıhüyük Kasabasında yaklaşık 15 gündür yaşanan su sıkıntısına Belediye Başkanı Demirdelen ‘den açıklama geldi.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir genelinde bugün 3 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir Haberleri

Türk ve Alman vatandaşlarını sosyal güvenlik konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ‘Türkiye- Almanya Danışma Günleri' bugün sona eriyor.

Nevşehir Haberleri

Derinkuyu Belediyesi, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şubesi ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  İl Müdürü Mehmet Baltacı, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’ü ziyaret...

Avanos

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Avanos’un mahalle ve köylerinin muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.