Uygulama sınavı Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda 30 Haziran Pazar günü 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Nevşehir'de hava durumu (1 Temmuz 2024) Nevşehir'de hava durumu (1 Temmuz 2024)

Öğrenciler kendilerine sunulan tema doğrultusunda özgün fikirlerini ortaya çıkaran, teknik bilgilerini kullanarak proje tasarlayabilecekleri, tamamlanan projelerini ilgili jüri üyelerine belirlenen süre dâhilinde anlatacak.

Sürecin tamamında öğrencilerin kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma becerileri dikkate alınarak değerlendirme yapılacak.

2. aşamaya hak kazanan öğrencilerden 8. ve 9.  sınıf öğrencilerinin kayıtlarının alınması saat 08.30'da, yapılacak olup 09.00 – 12.00 arası sınavları gerçekleştirilecek.

4. ve 5.sınıf öğrencilerinin kayıtlarının alınması ise saat 13.30'da başlayacak olup 14.30 – 18.00 arası sınavları gerçekleştirilecektir.

Öğrenciler, kendi sınıf seviyelerinde belirtilen saatlerde uygulama projesinin gerçekleştirileceği sınav merkezlerinde hazır olmaları gerekmekte.

Kaynak: HABER MERKEZİ