Nevşehir Haberleri

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi'nden NTB'ye ziyaret

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Abone Ol

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevriye Gözkaya, Başkan Salaş'ı makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Salgın ve ekibi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak'ın da hazır bulunduğu ziyarette Salaş, "Tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ile Nevşehir'in verimli topraklarında yetişen üzümü, asma yaprağı, buğdayı, kabak çekirdeği, patatesi, bademi, iğdesi ve daha birçok tarım ürünleriyle adından söz ettiren Nevşehir’imizi ve yöresel ürünlerini tanıtmak için kadın girişimcilerimize gereken desteği vermekten mutluluk duyarız." dedi.

Başkan Salaş, üreterek hem Nevşehir’imize hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan üretici kadınlara çalışmalarında başarılar diledi.

 Salgın da, "Bugün Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın İbrahim Salaş beye ziyarette bulunduk ve çalışmalarımız hakkında işbirliği görüşmeleri yaptık. Kendisine ve Genel Sekreter Uslu Tombalak beye teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve çekilen fotoğraf ile son buldu.