Kapadokya'da soğuk hava depoları denetlendi Kapadokya'da soğuk hava depoları denetlendi

Konya’nın Bozkır İlçesi Armutlu Köyü’nde faaliyet gösteren Armutlu Köyü Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından lise ve üniversitede eğitim gören öğrencilere yönelik Kapadokya’ya kültürel gezi düzenlendi.

Dernek Başkanı Musa Şahin koordinesinde düzenlenen gezide Kapadokya’nın tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yakından gezip görme imkânı bulunan öğrenciler daha sonra NEVÜ’yü ziyaret etti.

REKTÖR AKTEKİN ÖĞRENCİLERLE HASBİHAL ETTİ

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ merkez yerleşkesini görevliler eşliğinde gezen öğrenciler ile üniversitenin Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi içerisinde yer alan Diyanet Genç Ofis’te bir araya gelerek kendileriyle hasbihal etti.

Öğrenciler ile bir süre görüşen Rektör Aktekin, Nevşehir merkez yerleşke ile birlikte 7 ilçede toplam 8 kampüsünde 10 fakülte, 9 meslek yüksekokulu, 4 enstitü, 1 yüksel okulu bulunan üniversitenin sahip olduğu ve öğrencilere sunduğu imkânlara değindi.

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel’in de bulunduğu ve etkileşimli şekilde gerçekleşen sohbette öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Rektör Aktekin, kendilerine eğitim ve kariyer hayatlarında başarılar diledi.

Kaynak: BÜLTEN