Nevşehir Haberleri

Eğitim camiası bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Toplantıda gündem maddelerinden 2023-2024 eğitim-öğretim yılının değerlendirmesi, okullarda yapılacak bakım ve onarım işlemleri, küçük ve büyük onarım işlemleri, LGS ve YKS'ye giren öğrencilere tercih danışmanlığı hizmetleri, yaz kursları, hayat boyu öğrenme kursları, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile ilgili hazırlık ve çalışmalar, taşıma yoluyla eğitime erişim ile ilgili iş ve işlemler, mesleki eğitimde işletmelerle ilgili işlemler, iletişim-eşgüdüm-kurum iklimi-kurum kültürü ve kurumsal vizyon gelişim süreçleri, geri dönüşüm malzemeleri (kitap, dergi vb.) ile ilgili alınacak tedbir ve çalışmalar hakkında değerlendirme yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlgili birim amirlerinin ve ilçe milli eğitim müdürlerin bilgilendirme ve paylaşımda bulunduğu toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürlerinin görüş, öneri ve talepleri alındı.

Müdürü Yazıcı, eğitimin bir bütün olduğunu bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlükleri arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanmasının önemi ve gerekliliğinden bahsederek başarının o derece artacağını ifade etti.

Burada konuşan Yazıcı, “Türkiye Yüzyılı’’ vizyonu çerçevesinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerinin gerçekleştirilmesi için Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.'' İfadelerine yer  verdi.