Nevşehir Haberleri

Başkan Güneş AK Parti Kızılcahamam Kampında

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, düzenlenen AK Parti Kızılcahamam Kampına katıldı.

Abone Ol

AK Parti'de Belediye Başkanları kampa girdi. Ankara Kızılcahamam'daki kampın ilk gününde tecrübeler paylaşıldı. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanlarıyla bir araya gelecek.

Kampta sadece yerel yönetimler konusu ele alınmazken, bazı Bakanların sunumları da olacak.

Kızılcahamam'daki bu kampa Nevşehir'den de birçok isim katılım sağlarken o isimlerden biriside Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş oldu.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Nevşehir'den kampa katılan diğer AK Partili Belediye Başkanları dün itibariyle kampa katıldı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZE GÖSTERECEĞİ YOLDA HİÇ ŞAŞMADAN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Güneş kampa ilişkin olarak yaptığı açıklamada " Ak Partimiz çok büyük bir aile, uzun yıllardır liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ülkemizi ileri ülkeler seviyesine getirmek için çalışıyoruz çalışacağız. Bizde AK Parti'nin bir neferi olarak gerek beldemiz Karapınar'ımızı geliştirmek daha yaşanabilir bir belde haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz, işte bu toplantımızda da Sayın Cumhurbaşkanımızın bize göstereceği yolda hiç şaşmadan yürümeye devam edeceğiz. Kampımız ülkemize, partimize ve tüm AK Partililere hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kızılcahamam'daki AK Parti kampına Nevşehir'den Başkan Güneş dışında, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ve Özkonak Belediye Başkanı Abdulkadir Macit, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve Nevşehir belediyesi meclis üyesi ve grup başkanı Ahmet Ağır da katlıyor.