Nevşehir Haberleri

48. Anadolu Odaları Platform Toplantısı Nevşehir SMMMO ev sahipliğinde yapıldı

48. Anadolu Odaları Platform Toplantısı, Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Abone Ol

Anadolu Odaları Platform Toplantısı Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve Çankırı SMMMO Başkanı ve Anadolu Odaları Platform Başkanı Murat Amasya’nın başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Aksaray Oda Başkanı Abdurrahman Özkan, Ankara Oda Başkanı Turgut Bahadır, Bilecik Oda Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, Erzincan Oda Başkanı Zeki Polat, Erzurum Oda Başkanı Şimşek Akpınar, Eskişehir Oda Başkanı Ersin Karakoç, Karaman Oda Başkanı Umut Aydın, Nevşehir Oda Başkanı Filiz Sayın, Kayseri Oda Başkanı Ali Yedikaya, Kırıkkale Oda Başkanı Engin Avcı, Kırşehir Oda Başkanı Haydar Zengin, Konya Oda Başkanı  Abdil Erdal, Niğde Oda Başkanı Halil Demirdilek, Sivas Oda Başkanı Metin Boyraz ve Yozgat Oda Başkanı Harun Evcimen katıldı.

Ayrıca, konuk olarak Mersin Oda Başkanı Emin Levent Türkili ile Kahramanmaraş Oda Başkanı Abdullah Kalın ve kurul üyeleri de toplantıda yer aldı.

Nevşehir SMMMO Başkanı Filiz Sayın programla ilgili yaptığı açıklamada, “Platform sonrası düzenlenen akşam yemeğine katılımları ile bizleri onurlandıran TÜRMOB Genel Başkanımız başta olmak üzere, tüm oda başkanlarımıza, misafir kurul üyelerine ve odamızın kurul üyelerine şahsım ve odam adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” dedi.