Nevşehir Haberleri

Rektör Aktekin’den Vali Fidan’a ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret etti.

Abone Ol

Vali Ali Fidan’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Semih AktekinYÖK tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisas üniversite olarak nitelikli eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra üniversite-şehir, üniversite-sanayi ve üniversite-turizm iş birliği kapsamında şehrin ve bölgenin sahip olduğu değerleriyle gelişimine, kalkınmasına ve tanıtımına katkıda bulundukları çalışmalara ve çıktılarına değindi.

Yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yürütülen hazırlıklar hakkında bilgi de veren Rektör Aktekin, ayrıca şahsına ve üniversiteye vermiş oldukları desteklerinden dolayı Vali Fidan’a teşekkür etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür eden Vali Fidan ise Rektör Aktekin’e, Rektörlük görevinin tekrar hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üniversitelerin eğitim-öğretim faaliyetleriyle birlikte bulundukları şehrin ve bölgelerin kalkınmasına katkı sunan en önemli kurumlar arasında yer aldığını belirten Vali Fidan, bu kapsamda NEVÜ’nün de bugüne kadar ortaya koyduğu başarılı proje ve çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade etti.