Nevşehir Haberleri

Vali Fidan esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Valisi Ali Fidan, esnaf ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyet ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

Abone Ol

Vali Fidan, ilk ziyaretlerini Lale Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek başladı ve esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Fidan, Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından 17Ağustos Depreminin 23 yılında Meteris meydanı önünde kurulan bilgilendirme standını ziyaret ederek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için lokma dağıtıp, dua etti.

Vali Fidan, beraberinde protokol heyeti ve  iş insanları ile birlikte, esnaf ziyaretleri kapsamında Nevşehir’de faaliyetlerini sürdüren Güçbey Süt Ürünleri’ni ziyaret etti ve İşletme sahibi Ömer Güçlü’den işletme ile ilgili bilgi aldı.

Vali Ali Fidan, esnaf ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Nevşehir’de faaliyetlerini sürdüren Nurlular Gıda’yı ziyaret ederek, Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Nurlu’dan işletme hakkında bilgi aldı.

Vali Fidan’a ziyaretlerinde, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Esnaf ve Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı , Ticaret il Müdürü Ahmet Taygurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş eşlik etti.