BVB Dortmund Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Türkiye - Gürcistan arasında yapılacak bu önemli müsabakada milli heyecanı doyasıya yaşamak için Ürgüp Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’na dev LED ekran izlendi.

Ürgüplü vatandaşlar istiklal marşını hep bir ağızdan söyleyip ardından açık havada Cumhuriyet Meydanındaki LED ekranda maçı izledi.

Kayseri taciz olayından sonra savaş alanına döndü Kayseri taciz olayından sonra savaş alanına döndü

Karşılaşmanın ilk yarısı 26. dakikada Mert Müldür ve 31. dakikada Kochorashvili 'nin karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı.

İkinci yarının 66. dakikasında Arda Güler'in muhteşem golü ile Millilerimiz 2-1 öne geçti.

Maçın 90+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golü ile Türkiye bu önemli maçı 3-1 kazanarak bitti.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğtul Bul bundan sonraki maçlar içinde yeni sponsorlara çağrıda bulundu ve Ürgüplüler  sponsorluk desteklerini iletti.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğtul Bul sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Seviyorum Ürgüplülerin bu hızlı dayanışmasını. Sonraki Milli maçlar da meydanda büyük ekranda. Sponsorlar sırasıyla şöyle, Aydın Ayhan Güney, Asım’ın Yeri, Veritas Cast Ajans ve  Meha Havacılık. Organizasyonu Kültür Müdürümüz Faruk Bey koordine edecektir. İnşallah finali de Milli Takımız ile izleriz hep beraber” ifadesine yer verdi.

Muhabir: İSMAİL IRMAK