Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Muammer Erinal’in ilçe merkezindeki eski ismi Melek Girmez Sokak yeni ismiyle de Dağıstanlı Sokak’ta gerçekleştirdiği park peyzaj çalışmalarının ardından, sahibi olduğu butik otelin hemen üst kısımlarında bulunan kayaları geceleri ışıklandırması yine örnek bir çalışma oluşturdu.

Pınarbaşı ve Taygurt’ tan Jandarma Komutanı Öksüz’e ziyaret Pınarbaşı ve Taygurt’ tan Jandarma Komutanı Öksüz’e ziyaret

Ürgüp Belediye Bakanı Ali Ertuğrul Bul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu örnek çalışmaların dört bir yanı kayalarla çevrili eşsiz güzellikteki ilçede daha da yaygın hale getirilmesi ile Ürgüp’ün gece turizmine örnek bir merkez olacağına inandığını kaydetti.

Başkan Bul, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Meclis Üyemiz Muammer Erinal, Melek Girmez (Dağıstanlı Sokak) park peyzajı sonrasında, şehrimize güzellikler katmaya devam ediyor. Kayalara cephesi olan otelcilerimizin çoğu ile anlaşarak, akşamları otomatik kaya aydınlatma projesini devreye aldı.

Her otelimiz, tasarruflu led ve gün ışığı lambaları ile kendi kayasını kendisi aydınlatacak. Geceleri bir başka güzel olacak Ürgüp. Henüz projeye katılmayan otelcilerimizin de katılımını “Ürgüp olarak” bekliyoruz. Bu memleket bizim, hepimizin.”

Muhabir: AHMET KORKMAZER