1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı yaşanan afiş olayıyla ilgili bir açıklama yaptı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir’deki sivil toplum kuruluşları Kurşunlu Camii önünde bir araya gelerek şehit edilen Filistin direnişinin liderlerinden İsmail Heniyye için basın açıklaması yaptı.

1 ay önce Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığınca(MEB) şehit, gazi yakını ile koruma altındaki çocukların kanuni hakları gereği özel okullara ve çeşitli kurslara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla bu yıl ilk kez uygulanacak merkezî yerleştirme için başvurular başladı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul yeni bir organizasyona imza atarak, güzel atlar diyarında “Ürgüp At Festivali” yapacak.

1 ay önce Sağlık

Tamamlayıcı sağlık sigortası, kişilerin temel sağlık sigortalarının (örneğin Genel Sağlık Sigortası) kapsamadığı ek sağlık hizmetlerini kapsayan bir sigorta türüdür.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e ‘Rektörlük Atama Belgesi’ni YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tevdi etti.

1 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığınca, şehit, gazi yakını ile koruma altındaki çocukların kanuni hakları gereği özel okullara ve çeşitli kurslara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla bu yıl ilk kez uygulanacak merkezi yerleştirme için başvurular başladı.

1 ay önce Ekonomi

Kur Korumalı Mevduat ve katılma hesapları için uygulanan indirimli oran, diğer Türk lirası mevduat ve katılma hesaplarına uygulanan indirimli oranlarla uyumlu olacak şekilde artırıldı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp’te yaz Kur'an kurslarında öğrenciler çeşitli etkinliklerle eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Nevşehir’deki organize sanayi bölgeleri hakkında görüştü.