3 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmalarından dolayı, yarın 08.00-24.00 saatleri arasında Yeni Mahalle ve Emek Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacak.

3 gün önce Nevşehir Haberleri

Müze ve ören yerlerini yılın 6 ayında 13 milyon 842 bin 840 kişi ziyaret etti. Nevşehir Göreme 501 bin 236, Nevşehir Zelve-Paşabağları ise 464 bin 101 ziyaretçi ağırladı.

3 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de bir Avukat mülkiyeti kendisine ait olan tarlanın otopark olarak kullanılmasına tepki göstererek tarlasında otopark nöbeti tutmaya başladı.

3 gün önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki değişiklik, benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor.

3 gün önce Nevşehir Haberleri

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yayımladığı mesajında gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

3 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 gün önce Güncel

Ulusal Yapay Zeka Stratejisi'nin 2024-2025 dönemini kapsayan eylem planında yapılan güncellemeyle Türkiye, yerli büyük dil modelini geliştirmekten yetenekli bireyleri ülkeye çekmeye kadar çeşitli projeleri hayata geçirecek.

4 gün önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Birimi, Tarım Danışmanı Emre Yeşil bağ saklım güvesi (Lobesia botrana) hakkında bilgi verdi.

4 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kahveci Dağı’ndaki rekreasyon alanının şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri olacağını söyledi.

4 gün önce Asayiş-Suç

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bağ evinde yasa dışı ekim yapan şahıs gözaltına alındı. 27 kök kenevir ve 207 gram kubar esrar ele geçirildi.