1 ay önce Spor

Dünya Superbike Şampiyonası'nın 6'ncı ayağında yine birinci olan Toprak Razgatlıoğlu, galibiyetini yarıştan sonra "tavla" oynayarak kutladı.

1 ay önce Avanos

Avanos Belediyesi yönetimi hafta içi hafta sonu demeden aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

NASA'nın dünya çapında düzenlediği Space Apps Challenge, bu yıl ilk kez Aksaray'da da gerçekleştirilecek.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Ticaret Lisesi öğretmenleri ve mezunları gurubu 13. Kez bir araya geldi.

1 ay önce Yaşam

Yaz ayları denilince birçok kişinin aklına tatil gelir. Özellikle eğitim görenler ve eğitim sektöründe çalışanlar için bu durum daha da belirgindir.

1 ay önce Eğitim

KPSS Alan Bilgisi oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı. Temel soru kitapçığının görüntüleme süreci 31 Temmuz 2024, saat 23.59'da sona erecek.

1 ay önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Gıda İşletmelerinde Karekod Uygulaması"na ilişkin, "Bir tüketici olarak markete gittiğimde bu karekodu okutup, buranın en son ne zaman denetlendiğini gördüğümde tabii ki bu benim için bir güven kaynağı olacak." dedi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Eğitim Bir-Sen şube başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

1 ay önce Güncel

Avukat Mustafa Erkulu "Kira sözleşmelerinde sonradan değişiklikler yapılması 'özel belgede sahtecilik' suçunu oluşturuyor"  dedi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Üzümcülük Araştırma ve Uygulama bağında yabancı ot temizliği ve yaz budaması çalışmaları gerçekleştirdi.