1 ay önce Yaşam

CrossFit, yoğun ve çeşitli antrenman programları içeren, güç, dayanıklılık ve çeviklik gerektiren bir egzersiz biçimidir. Bu nedenle, CrossFit yaparken giyeceğiniz ayakkabıların performansınıza ve konforunuza katkıda bulunması oldukça önemlidir.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hacıbektaş ilçesinde KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi'nin teslim törenine katıldı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik,” Kardeşlik, paylaşma, dayanışma, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure günümüzde kazanlarımız kaynamaya başladı” dedi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Slovakya’da düzenlenen U18 Avrupa Şampiyonası'nda milli gururumuz Mert Hanifi Odacı, 2000 metre engelli koşu branşında rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı ve finale kalmayı başardı.

1 ay önce Güncel

Sarraflar, bu yıl gelin adaylarının tül bileziklere ilgi gösterdiğini söyleyerek, “Tül bilezikler gramına göre 15 bin TL ile 100 bin TL arasında değişiyor” dedi.

1 ay önce Güncel

Küresel çapta yaşanan yazılım sıkıntısı bankacılık, havacılık, sağlık sektörlerini etkiliyor. Dünya genelinde birçok havalimanında uçuşlar durduruldu, bazı bankalarda işlemler yapılamıyor.

1 ay önce Güncel

Beslenme uzmanları, aşurenin içeriğindeki baklagiller, tam tahıllar, sert kabuklu yemişler ve meyveler sayesinde birçok kronik hastalığa karşı koruma sağladığını, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve "kalp dostu" olduğunu belirtiyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nar Belediyesi ekipleri kasabada yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

1 ay önce Kozaklı

Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan Kozaklı ilçesinin en büyük köyü olan Karahasanlı köyünü ziyaret etti.