1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediyesi ve Afweu şirketi işbirliği ile “Afweu Fashion Week Cappadocia” moda etkinliği düzenleniyor.

1 hafta önce Hacıbektaş

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş’ta kurum ziyaretlerinde bulunarak, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

1 hafta önce Ulusal Haberler

Sivas’ta girdiği üniversite sınavının ilk oturumunda sınav salonunda bir öğrencinin rahatsızlanması nedeniyle yarım saatlik kayıp yaşayan öğrencilere ÖSYM ek puan veya eş değer sınav tekrarı seçeneği sundu.

1 hafta önce Ekonomi

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren en düşük emekli maaşına ilişkin düzenleme bugün netleşecek ve emeklilerin maaşlarına alacakları zam belli olacak.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı ve Aşure Günü dolayısıyla düzenlenecek olan program bu akşam Nevşehir Kalesi’nde gerçekleştirilecek. İlahi dinletisinin sunularak vatandaşlara aşure ikramının yapılacağı program saat 20.30’da başlayacak.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 59 personel istihdam edecek.

1 hafta önce Avanos

Avanos’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Gülşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Milli Eğitim Bakanlığı Maaşla Ödüllendirme alanların istatistiklerinin sendikal dağılımını yayınladı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

TES Başkanı Urgenç, 15 Temmuz hain darbe girişimini telin eden bir mesaj yayımlayarak, “Dünden bugüne toprağı vatan kılan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.” dedi.