“Afweu Fashion Week Cappadocia” moda etkinliğinden birbirinden ünlü moda tasarımcılarının kıyafetleri podyumda moda severlerin beğenisine sunulacak.

1 – 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan moda ve kültür etkinliği Ürgüp Şölen Alanında yapılacak.

Amsterdam merkezli oldukça beğenilen bir moda etkinlikleri şirketi olan AFWEU, öncelikle moda defileleri, podyum gösterileri, atölye çalışmaları, vitrin etkinlikleri ve ağ oluşturma etkinlik yönetimi yoluyla tasarımcıları desteklemeye çalışmaktadır.

DESTİNASYONUN TURİZM ENDÜSTRİSİ VE EKONOMİSİ

Etkinliğin amacı, Asya, Afrika, Avrupa kültürü algısını değiştirmek ve özel yerleri sanat, kültür ve moda açısından turizm destinasyonu olarak tanıtmak, destinasyonun farkındalığını daha da artırmak ve daha da önemlisi uluslararası turistleri çekerek zenginleştirmek.

Program, hükümetin, yerel işletmelerin ve sponsorların desteğiyle çeşitli zevklere uygun büyüleyici etkinliklerden oluşan Asya, Afrika, Avrupa kültürünü tanıtmak için oluşturuldu. Etkinlik, yerel işletmeler ve komşu ülkelerle işbirlikleri gibi daha fazla gelişme için birçok fırsat sunuyor.

Etkinlik, büyüyen Asya/Afrika/Avrupa sanat ve tasarım endüstrisinin en son canlı moda trendlerini Asya, Afrika, Avrupalı ​​ve küresel bir izleyici kitlesine sergileyecek, satıcı sergileri için fırsatlar sunacak, iş dünyası liderleri, sponsorlar, yerel alıcılar, acenteler ve temsilcilerle bağlantı kuracak.

Osmanlı geleneği bu akşam Nevşehir Külliyesinde devam ettirilecek Osmanlı geleneği bu akşam Nevşehir Külliyesinde devam ettirilecek

Whatsapp Image 2024 07 16 At 10.11.27-1

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ