4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı düzenlendi. Tatbikat sırasında hastalar güvenli bir şekilde tahliye edildi.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde (NGC) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

4 hafta önce Güncel

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile bir uzman çavuş arasında trafikte gerginlik yaşandı. Arbedede başkanın kendisini yumrukladığını iddia eden uzman çavuş, suç duyurusunda bulundu.

4 hafta önce Gülşehir

Gülşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarına her gün bir yenisini ekliyor.

4 hafta önce Acıgöl

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl’ün mahalle ve köylerinin muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Derinkuyu’ya bağlı Suvermez ve Ürgüp’e bağlı Başdere köyü, 10 yıl aradan sonra yeniden belde statüsü kazandı.

4 hafta önce Acıgöl

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl’de kurum ziyaretlerinde bulunarak, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

4 hafta önce Güncel

Togg, Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 13 bin 21 adet satış ve yüzde 36,53 pazar payıyla marka sıralamasına ilk sırada yer aldı.

4 hafta önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadoludakiler Projesi Tanıtım Programı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da düzenlenecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınava giriş belgelerini erişime açtı.