2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri, Kızılırmak çevresinde üvez sineği çeşitlerine karşı 6 noktada biyolojik ilaçlama yaptı.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

UEFA, milli futbolcu Merih Demiral’ın dün oynanan Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapmasından dolayı soruşturma başlattı.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Baltacı beraberinde Tescil Şefi Merve Doğan ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

2 hafta önce Gülşehir

Nevşehir Gülşehir ilçesinde yapılan 2. Etap 206 konutun Toplu Konut İdaresi (TOKİ) kura çekimi yapılacak.

2 hafta önce Güncel

Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

2 hafta önce Güncel

Memur ve memur emeklilerinin 2024 yılının ikinci 6 ayında alacağı zamlı maaşlar ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarındaki artış oranları belirlendi.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de iki ticari araç çarpıştı, o anlar çevrede bulunan marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

2 hafta önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı enflasyon oranını açıklamasıyla memur ve emeklilerin aylıklarında belirleyici olan 6 aylık enflasyon oranları belli oldu.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik açılacak kurslar için kayıtlar başladı.

2 hafta önce Ekonomi

Memur maaşlarına gelen zam ile birlikte bedelli askerlik ücreti de belli oldu. Önümüzdeki 6 ay için bedelli askerlik ücreti 217 bin 852 liraya yükseldi.