NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın’ında hazır bulunduğu ziyarette SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı, kurum olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e bilgi verdi.

İl Müdürü Baltacı ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen ‘Türkiye Yüzyılının Emektarları’ projesi kapsamında emekli vatandaşların yaşam kalitesini ve refah seviyelerini yükseltmeye, bilgi ve becerilerini geliştirmeleriyle birlikte sosyalleşmelerine imkan sağlayacak proje ve çalışmalara değindi. Baltacı bu kapsamda NEVÜ’nün ilgili bölümleri ile seminer, konferans, sempozyum, eğitim, kurs ve sertifika programları düzenlemeyi de amaçladıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise İl Müdürü Baltacı ve Doğan’a teşekkür etti.

2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edilmesinin ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında da protokol imzalandığını ifade eden Aktekin, üniversite olarak bu kapsamda üçüncü yaş olarak tarif edilen 60 ve üzeri yaş grubundaki bireylerin bilgi, beceri, sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerine ve yaşam kalitelerini yükseltmelerine katkıda bulunacak her türlü ortak proje ve çalışmalara hazır olduklarını ifade etti.

Altınyıldız Eğitim Kurumları kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor Altınyıldız Eğitim Kurumları kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Kaynak: BÜLTEN