2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Türkiye’nin örnek okulu olma hedefiyle yola çıkan, bu hedefe ulaşmak için çalışmalarını sürdürmeye odaklanan Özel Altınyıldız Anaokulu Müdürlüğüne Emine Gönen getirildi.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Sarıhıdır Pompaj Sulaması yenileme çalışmalarını inceledi.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

İl Asayiş Değerlendirme Toplantısı Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında gerçekleştirildi.

2 hafta önce Ekonomi

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), haziranda aylık bazda yüzde 1,64, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,38 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 71,6, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 50,09 olarak gerçekleşti.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Komdere Vadisi'nde bulunan doğa harikası peri bacaları, Kapadokya'yı andırıyor. Bölgeyi ziyaret edenlerinde dikkatini çeken peri bacalarının turizme kazandırılması bekleniyor.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “13. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS 2024)”  kapsamında açık alanda seramik üzerine atölye çalışması yürüten akademisyen, seramik sanatçıları ve ustalarıyla bir araya geldi.

2 hafta önce Derinkuyu

Derinkuyu Belediyesi ekipleri mesai saati gözetmeksizin ilçenin farklı noktalarındaki yollarda bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2 hafta önce Avanos

Avanos’ta vatandaşlar, Türkiye’nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından çeyrek finale çıkışını coşkuyla kutladı.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Beşir Derneği Nevşehir temsilciliği, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıtarak, ihtiyaç sahibi 20 aileye et ve kumanya yardımı yaptı.

2 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısında konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, “Şehrimizin gelişmesi, marka değerinin yükselmesi, makus tarihinin değişmesi ve kurduğumuz hayalin gerçekleşebilmesi için meclis üyelerimiz ile birlikte belediyedeki ekiplerimiz tüm hızıyla ve gayretiyle çalışıyor.” dedi.