Avanos Belediyesinden duyuru: iki cadde kapatılıyor Avanos Belediyesinden duyuru: iki cadde kapatılıyor

İl Başkanı Parlatan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında dile getirdiği kapalı nüfus sayımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamayı yapmasındaki amacın Müsavat Dervişoğlu’nun mülteciler konusunda ülke hakkında endişelerini dile getirdiği konuşmasına değinmek olduğunu söyleyen Parlatan, “İYİ Parti olarak bu tehlikeyle uzun zamandır mücadele ediyoruz. 3 Kasım tarihinde sokağa çıkma yasaklı nüfus sayımı yapılması önerisini destekleyerek Türkiye’nin ve yaşadığım şehrin geleceği için bu adımın atılması gerektiğini, ne gerekiyorsa elimizi değil gerekirse gövdemizi taşın altına koyarak şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İYİ Parti olarak Danıştay ve İdare Mahkemesinde açtığımız davaların kamuoyuna duyurulması konusuna da dikkat çekmek istiyorum.” dedi.

İl Başkanı Parlatan, adil ve güvenilir bir nüfus sayımı yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Bu süreç Türkiye’nin geleceği açısından büyük bir adımdır. Ülkemizin demografik yapısını doğru bir şekilde belirlemek için nüfus sayımının yapılması elzemdir.” ifadesini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ