Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, FTM katılımıyla gerçekleştirilecek yüz yüze eğitim toplantısının yarın düzenleneceğini duyurdu.
Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada FTM için düzenlenecek olan 1. Dönem Yüz Yüze Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı’nın detayları bildirildi.
Buna göre, toplantı yarın saat 14.00’da Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek.
Yüz yüze yapılacak eğitimlere katılamayan müfettişlerin yüz yüze toplantıya katılımı zorunlu tutulurken, yüz yüze yapılması planlanan eğitim ve değerlendirme toplantılarına katılmayan müfettişlerin tutanak düzenleme yetkilerinin sistem tarafından katılacakları ilk toplantıya kadar askıya alınacağı bildirildi.
Ayrıca, üst üste iki kez eğitim ve değerlendirme toplantılarına katılmayan müfettişlerin müfettişlik görevleri Emniyet Genel Müdürünün teklifi üzerine Bakan onayı ile sonlandırılabilecek.