Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de rehber öğretmenler toplantısı yapıldı

RAM Yönergesi kapsamında Olcay Sağlam Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümünün sunumu ile 2023-2024 eğitim öğretim sene sonu toplantısı yapıldı.

Abone Ol

RAM Yönergesi kapsamında Olcay Sağlam Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümünün sunumu ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı sene sonu rehber öğretmen psikolojik danışmanlar toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Feyyaz Solak ve il geneli rehber öğretmen psikolojik danışmanları katıldı.

İl Müdürü  Yazıcı’nın, açılış konuşması ile başlayan toplantıda; 2023-2024 eğitim öğretim yılında RAM tarafından yapılan çalışmalar, genel hedef ve yerel hedef kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, il geneli risk haritalarının sonuçlarının değerlendirilmesi, psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale il ilçe ekip çalışmaları, danışmanlık tedbiri uygulamaları kapsamında yapılan çalışmalar, RİBA sonuç anketinin ve tercih danışmanlığının değerlendirilmesi gündem maddeleri ışığında yıl boyunca yapılan çalışmalar değerlendirilerek yeni yılda uygulanmak üzere karara bağlandı.