Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de insan hakları sorunları masaya yatırılacak

Nevşehir Valiliği ev sahipliğinde Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından, insan hakları sorunlarını tartışmak, bilgi ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 'İl İnsan Hakları İstişare Toplantısı' düzenlenecek.

Abone Ol

TİHEK tarafından 22 Mayıs Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda insan hakları sorunlarını tartışmak, bilgi ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla "İl İnsan Hakları İstişare Toplantısı" gerçekleştirilecek.

Toplantı Nevşehir Valisi Ali Fidan başta olmak üzere il protokolü, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, sosyal ve mesleki kuruluşlar, yükseköğretim kurumları, basın ve yayın kuruluşları, araştırmacılar ve ilgili diğer kişi, kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilecek.

İl İnsan Hakları İstişare Toplantısı sonunda, uzmanlar tarafından alınan notlar ve yazılı görüş ve değerlendirme formlarından elde edilen sonuçları özetleyen “Sonuç Bildirgesi” TİHEK’in resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla kamuoyuna duyurulacak.