Nevşehir Belediyespor Başkan adayı Mehmet Demirel, adaylığını resmi bir şekilde açıklamak üzere Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Demirel’in düzenlediği basın toplantısına gazeteciler ve çok sayıda Nevşehir Belediyespor taraftarı katıldı.

Burada konuşan Mehmet Demirel, duygusal anlar yaşadı.

Gözyaşlarını tutamayan Demirel, şehrin markası olan Nevşehir Belediyespor’a gönlünü ve ömrünü vermiş bir adam ve yurt dışında yaşayan bir Nevşehirli olarak Nevşehir Belediyespor’u bu şekilde görmenin kendini üzdüğünü belirtti.

Nevşehir’de bugün vefat edenler (30 Haziran 2024) Nevşehir’de bugün vefat edenler (30 Haziran 2024)

Daha önce başkan adaylığını sosyal medya hesabından açıklayan Demirel, resmi olarak da bir açıklama yapmak istediğini ifade ederek, “Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan adayı olarak inşallah hukuki süreci tamamlanması ile olağanüstü genel kurul sonrasında üyelerimizin takdiriyle Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanı olarak sizlere hitap etme gururunu yaşayacağız inşallah.” dedi.

Nevşehir Belediyespor’un zor bir sezonu geride bıraktığını kaydeden Demirel, adaylık için karar sürecini şöyle anlattı: “Sezon boyunca maçlarda kah ağladık, kah güldük derken çok şükür ligde kalarak bir sezonu geçirdik. Biz bu kulüp için ağlarken hiçbir zaman gocunmadık, elbette ağlamaya da varız. Bu şehrin takımı için elimizden gelen her şeyi yaptığımızı da kanıtlamıştık. Ama sonra dedik ki biz bu kulüple her zaman gülebiliriz. Değerli dostlarımızla, değerli yönetici arkadaşlarımızla böyle bir imkanımız var neden ağlayalım. Ve nihayet elimizi taşın altına koymaya karar verdik. İnanın gecemizi gündüzümüze kattık aylardır bu ekip için uğraşıyoruz.”

Demirel, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Hep söylüyorum Nevşehir Belediyespor 1 kişinin, 2-3 tane arkadaşın özel şirketi değildir. Nevşehir Belediyespor Nevşehirlinin öz ve öz malıdır. Özellikle de Nevşehir Belediyespor taraftarları bu kulübün sahibidir. Nitekim ben bu yola tek başıma da çıkmadım. Aylardır harika bir ekiple, yönetimle çalışmalarımızı, projelerimizi hazırlıyoruz.”

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR TARİHİNDE BİR İLK

Mehmet Demirel, yönetimde yer alacak isimleri de şöyle açıkladı:

“Başkan Mehmet Demirel, 1. Salih Çetinel, 2. Esat Özaltın, 3. Ali Akkoç, 4. Çetin Ulukuş, 5. Birsen Ülken, 6. Ahmet Ertaş, 7. Caner Çetinel, 8. Serdar Yılmaz, 9. Cuma Güngör, 10. Fatih Civelek, 11. Yunus Emre Çakır, 12. Kenan Öztürk, 13. Mehmet Elmacı, 14. Ergün Akın, 15. Muhittin Altaş, 16. Sait Özcan, 17. Ahmet Korkmazer, Teknik Direktör Hakan Şimşek, Sportif Direktör Çağrı Anıl Dinç.”

Başkan Demirel, yönetimde yer alan isimlerden Birsen Ülken’in kulübün avukatı olacağını söyleyerek, Nevşehir Belediyespor tarihinde yönetimde ilk defa bir kadının yer alacağını ifade etti.

“BU ŞEHRİN NAMUSUNA SAHİP ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Yönetimde birbirinden değerli isimlerin yer aldığını söyleyen Demirel, “Biz gerçekten artık laf yamak istemiyoruz. Bu şehrin takımına, bu şehrin özellikle ileri giderek söylüyorum namusuna sahip çıkmak istiyoruz. Nevşehir Belediyespor bu şehrin namusudur. Bazıları bunu bilmeyebilir. Bazıları kendi evi, çiftliği zannedebilir ama bu şehrin bir markası yerlerde sürünemez, buna izin vermeyiz.” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 06 26 At 12.27.01 (2)Whatsapp Image 2024 06 26 At 12.27.01 (1)Whatsapp Image 2024 06 26 At 12.27.01 (3)Whatsapp Image 2024 06 26 At 12.27.01 (4)

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR- MEHMET GÜNAY