Nevşehir Haberleri

Milletvekili Çalışkan'dan KAPTİD ziyareti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Tevfik Ölmez ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Abone Ol

Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Tevfik Ölmez ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek Kapadokya bölgesi ile ilgili istişarede bulundu.

Yapılan toplantıda Kapadokya turizminin gelişmesi yönünde atılacak adımlar, kültür ve tarih değerlerini içerisinde barındıran bölgenin daha fazla sayıda turist tarafından ziyaret edilmesi yönünde tanıtım çalışmaları ve yerel işletmelerin desteklenmesi konularında görüş bilgilendirilmesinde bulunuldu.

Milletvekili Çalışkan, KAPTİD’in turizm sektörüne olan katkılarından övgüyle bahsederek, derneğin bölgenin turizm gelişimine sunduğu desteklerin önemine dikkat çekti.

Milletvekili Çalışkan, "Dernek Başkanımız Teyfik Ölmez'e , şiir gibi şehir Nevşehir’e sunmuş oldukları katkıları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.