Ziyaret sırasında, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, NESİAD Tarım ve Gıda Kurulu Komitesi Üyeleri ile tarım sektöründe karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini detaylı bir şekilde ele aldı.

Nevşehirli sağlıkçılar Gazze için kermes düzenledi Nevşehirli sağlıkçılar Gazze için kermes düzenledi

Çalışkan, tarım sektörünün bölgedeki önemine vurgu yaparak, "Nevşehir'in tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve sektördeki sorunlara kalıcı çözümler üretmek için elimizden geleni yapacağız. Tarım, ülkemizin geleceği için stratejik bir öneme sahiptir ve bu alandaki her türlü girişimi desteklemeye devam edeceğiz," dedi.

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş da yaptığı açıklamada, "Nevşehir'in ekonomik kalkınması için sanayi ve tarım sektörlerinin birlikte güçlü bir şekilde ilerlemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu tür ziyaretler, karşılıklı işbirliği ve dayanışmayı artırmak açısından büyük önem taşıyor ve vekilimize sanayi ve iş dünyamıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Şimşek ise ziyaretle ilgili olarak, "Şimşek Makina olarak bölge tarımına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Sayın milletvekilimizin ziyaretinden memnuniyet duyduk ve tarım sektörü ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini birlikte ele almak bizim için önemliydi," ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN